OSTA

ASBIS tarnib laias valikus IT tooteid oma klientidele Eestis. Külasta Asbise edasimüüjate loetelu, et leida kõige lähemal asuv IT pood

Uudised

juuni 25, 2024
ASBISC Enterprises Plc, a leading Value-Added Distributor, developer, and ...
juuni 25, 2024
During his Computex keynote in Taiwan, Intel CEO Pat Gelsinger highlighted the ...
juuni 21, 2024
Ubiquiti, a global leader in networking technology, has unveiled its latest ...
juuni 05, 2024
In the ever-evolving world of wireless networking, Wi-Fi 7 stands poised to ...
juuni 04, 2024
Midea tutvustab aroomihajuti-tornventilaatorit: nutikas jahutus suviseks ...
mai 31, 2024
AMD EPYC 4004 Series processors power an expanded range of entry level system ...
Midea tutvustab aroomihajuti-tornventilaatorit: nutikas jahutus suviseks mugavuseks

juuni 04, 2024

Midea tutvustab aroomihajuti-tornventilaatorit: nutikas jahutus suviseks mugavuseks

Midea tutvustab aroomihajuti-tornventilaatorit: nutikas jahutus suviseks mugavuseks

Temperatuurid on tõusmas, nii et Midea kui juhtiv nutikate koduseadmete pakkuja toob välja uudse kliimalahenduse – aroomihajuti-tornventilaator.
See kõrgtehnoloogiline toode on revolutsiooniline uuendus kodu ja kontori jahutamises ning on stiilne ja samas funktsionaalne. 
 
 
Viimasel ajal on Midea teinud koostööd ettevõttega ASBISc Enterprises Plc, mis on Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas juhtiv lisandväärtusega edasimüüja. See koostöö ühendab Midea teadmised intelligentsetest seadmetest ASBISe laiaulatusliku turustusvõrguga, et brändi tooted jõuaks kogu piirkonna klientideni. 
 
 
Aroomihajuti-ventilaator ühendab endas stiili ja tõhususe. Ventilaatori stiilne disain sobib igasse ruumi ning tagab võimsa õhuliikumise ilma liigselt ruumi võtmata. 
 
 
Seadme üks silmapaistvamaid omadusi on sisseehitatud aroomiteraapia funktsioon. Kasutaja saab oma keskkonda isikupärastada, lisades integreeritud aroomiteraapia karbikesse oma lemmiklõhna või eeterlikku õli, et nautida mugavust ja vaimset heaolu. 
 
 
Ventilaatori nutikas tehnoloogia võimaldab kasutusmugavust optimeerida. Intelligentse õhuvoolu juhtimise (Wind Control) režiimi ja sisseehitatud temperatuurianduriga varustatud seade reguleerib õhuvoolu automaatselt vastavalt ümbritsevatele tingimustele, tagades ideaalse keskkonna. 
 
 
ASBISe õhu konditsioneerimise ja küttetoodete kategooria äriarendusjuht Andrei Kazennau oli toote turuletoomise osas entusiastlik, öeldes: „Eelmisel aastal välja tulnud toode – Midea labadeta tornventilaator – oli eelmise hooaja tõeline bestseller. Loodame, et ka uut mudelit saadab edu. Kuna tarbijad ootavad järjest enamat, peame pakkuma tooteid, mis ühendavad endas nutikad funktsioonid ja kohandatavad võimalused. Aroomihajuti-tornventilaatoriga jätkab Midea tarbijate nõudmiste täitmist.“ 
 
 
Aroomihajuti-tornventilaator on saadaval alates 15. maist, et tarbijad saaksid nautida suve mõnusamalt ja stiilsemalt. Lisateabe saamiseks ja tellimuste esitamiseks külastage veebilehte https://onoff.ee/et/otsi?controller=search&s=midea

 

ASBIS Enterprises 
 
ASBIS Group on juhtiv IT, asjade interneti ja robootika toodete, lahenduste ning teenuste arendaja ja pakkuja Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika turgudel. Kontsernil, mille peakorter asub Küprosel, on kontorid 40 riigis, see annab tööd enam kui 2500 spetsialistile ja teenindab 20 000 B2B klienti 56 riigis üle kogu maailma. ASBISetooteportfelli kuuluvatele toodetele on omistatud mainekas tooteauhind Red DotProduct Design Award. 

 

Midea 
 
Midea on spetsialiseerunud õhupuhastusele, külmutusseadmetele, pesumasinatele, suurtele toiduvalmistamisseadmetele, suurtele ja väikestele köögiseadmetele, veeseadmetele, põrandahooldusele ja valgustusele. Ettevõte tegutseb enam kui 200 riigis ja piirkonnas. Igal aastal võidab Midea üle 40 disainiauhinna erinevatel ülemaailmsetel disaininäitustel, nagu Red Dot, iF ja Good Design Award. 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.