OSTA

ASBIS tarnib laias valikus IT tooteid oma klientidele Eestis. Külasta Asbise edasimüüjate loetelu, et leida kõige lähemal asuv IT pood

Uudised

aprill 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
märts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
märts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
märts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
märts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
märts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
ASBIS tervitab Midea kliima- ja kütteseadmete kategooriat Smart Brand'i portfellis

mai 17, 2023

ASBIS tervitab Midea kliima- ja kütteseadmete kategooriat Smart Brand'i portfellis

ASBIS tervitab Midea kliima- ja kütteseadmete kategooriat Smart Brand'i portfellis

Selle koostöö raames tõi ASBIS turule Midea uue mudeli - Nutikas labadeta tornventilaator ja HEPA õhupuhastaja koos kaugjuhtimisega mobiilirakenduse kaudu. See tipptasemel seade nutikate võimalustega ühes elegantses ja stiilses disainis, mis muudab selle ideaalseks täienduseks igasse koju või kontorisse.

Nutikas labadeta tornventilaator ja HEPA õhupuhastaja koos kaugjuhtimispuldiga ja mitmed teised Midea ventilaatorid on saadaval ASBISc turustusvõrgu kaudu Rumeenias, Bulgaarias, Leedus, Eestis, Lätis, Horvaatias, Ungaris, Slovakkias ja Sloveenias.

ASBISc Enterprises Plc, juhtiv IT- ja tarbeelektroonika ekspert ja turustaja EMEA regioonis, teatas, et Midea, juhtiv intelligentsete kodumasinate tootja, on liitunud ettevõtte arukate kaubamärkide portfelliga. Ettevõtted sõlmisid turustuskokkuleppe, et laiendada tootevalikut ja riigipõhist paigutust ning tuua klientideni uuenduslikke, kvaliteetseid seadmeid ja uusimaid nutikodu tehnoloogiaid.

Midea on ülemaailmne liider nutikate kodumasinate, sealhulgas kliimaseadmete, külmikute, pesumasinate ja muude seadmete tootmises. Kaubamärk on tuntud oma tipptasemel tehnoloogia ja kvaliteedile pühendumise poolest, mistõttu on see ideaalne valik ASBISe tooteportfelli.

"Meil on hea meel tuua Midea kaubamärk meie äriklientide, klientide ja lõppkasutajateni. Meie esimene uudsus, mida me pakume, on uuenduslik toode, mis ühendab endas 3 põhifunktsiooni - nutika kaugjuhtimispuldi, labadeta tornventilaatori ja õhupuhastuse. Nutikas labadeta tornventilaator ja HEPA õhupuhastaja koos kaugjuhtimispuldiga on hea lahendus eelseisval suvehooajal kasutamiseks kodus ja kontoris, B2B-klientidele: hotellidele, kohvikutele ja restoranidele ning ilusalongidele. Me töötame online ja offline turgudega, DIY kauplustega ja B2B segmendiga. ASBIS on alati valmis uuteks pakkumisteks tooteportfelli levitamiseks," ütles ASBISe kliima- ja kütteseadmete tootekategooria äriarendusjuht Andrei Kazennau.

Midea Nutikas labadeta ventilaator pakub ülimat mugavust ja rahulolu oma erakordselt vaikse kiirusega! Õhu maksimaalne kiirus on tuntav kuni 10 meetri kaugusel. See ventilaator on ideaalne kasutamiseks suures ruumis. Kohandatud õhuvool on võimalik tänu võnkumisfunktsioonile. Kasutajad võivad seadistada võnkumisfunktsiooni ka nii, et see oleks paigal või pööratud 60 kraadi võrra. 

Labadeta disain ei ole mitte ainult visuaalselt atraktiivne, vaid ka ohutum ja lihtsamini puhastatav. Lisaks muudab seadme kompaktne suurus selle kergesti teisaldatavaks ja ladustatavaks. See seade sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad parandada õhu kvaliteeti oma kodus või kontoris, nautides samal ajal jahedat ja mugavat keskkonda.

Midea Nutikas labadeta Ventilaator puhastab ka teie ja teie pere hingatava õhu, kasutades plasmaioontehnoloogiat ja HEPA-filtreid, mis vastavad rangetele sertifitseerimisstandarditele. Täiustatud tehnoloogia, mis tagab võimsa õhuvoolu ja tõhusa õhupuhastuse, eemaldades sellised saasteained nagu tolm, õietolm ja suits. 

Sisseehitatud nutikad andurid tuvastavad täpselt ümbritseva keskkonna temperatuuri ja annavad tänu SensiCool-tehnoloogiale automaatselt vajalikku tuult. Programmeeritud puhkerežiim hämardab automaatselt ekraani ja pakub 3 valikulist tuulerežiimi, mille madalaim müra on 38 db.

Kaugjuhtimine mobiilirakenduse kaudu võimaldab kasutajatel reguleerida ventilaatori kiirust ja õhupuhastuse taset, kus iganes sa ka ei viibiks, samas kui sisseehitatud taimeri ja puhkerežiim tagavad mugava ja energiasäästliku töö. Nutikas kaugjuhtimine mobiilirakenduse kaudu võimaldab kasutajatel hoolitseda oma pere ja lähedaste sisekliima ja õhukvaliteedi eest ka siis, kui neid ei ole kohal. Nutikas juhtimine on võimalik Wi-Fi või Amazon Alexa hääljuhtimise kaudu.

ASBIS ootab jätkuvat koostööd Mideaga, et tuua klientidele tulevikus veelgi põnevamaid tooteid.

ASBISe kohta

ASBIS Group on juhtiv IKT, asjade interneti ja robootika toodete, lahenduste ja teenuste turustaja, arendaja ja pakkuja Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika (EMEA) turgudel. Kontsernil, mille peakorter asub Küprosel, on kontorid 40 riigis, see annab tööd enam kui 2 500 spetsialistile ja teenindab 20 000 B2B-klienti 56 riigis üle kogu maailma. ASBISe turustusvõrk paikneb kogu Kesk- ja Ida-Euroopa, Vahemere piirkonna, Pärsia lahe, Kaukaasia ja Aafrika territooriumil - seda täiendatakse nelja peamise turustuskeskuse kaudu, mis asuvad Tšehhi Vabariigis, Gruusias, Lõuna-Aafrikas ja Araabia Ühendemiraatides. ASBISe tooteportfelli kuuluvatele toodetele on omistatud mainekas Red Dot: Product Design Awards (tootedisaini auhinnad). Nende hulgas on tunnustatud AENO Premium Eco Smart kütteseade ja Prestigio puuteplaadi Click&Touch Keyboard. 

Midea kohta

Midea on spetsialiseerunud õhupuhastusele, külmutusseadmetele, pesumasinatele, suurtele toiduvalmistamisseadmetele, suurtele ja väikestele köögiseadmetele, veeseadmetele, põrandahooldusele ja valgustusele. Midea tooted puudutavad miljonite inimeste ja perede elu õhupuhastuse, külmutusseadmete, pesumasinate, väikeste ja suurte köögiseadmete, veeseadmete, põrandahoolduse ja valgustuse kaudu. Midea mõistab, et kodu on eriline koht ja hetked, mida inimesed seal veedavad, on väärtuslikud. Igal aastal võidab Midea üle 40 disainiauhinna erinevatel ülemaailmsetel disaininäitustel, nagu Red Dot, iF ja Good Design Award! Mideal on 21 tootmisüksust ja 260 logistikakeskust kogu maailmas. Ettevõte tegutseb enam kui 200 riigis ja piirkonnas ning teenib 53,26 miljardit USA dollarit aastas.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.