OSTA

ASBIS tarnib laias valikus IT tooteid oma klientidele Eestis. Külasta Asbise edasimüüjate loetelu, et leida kõige lähemal asuv IT pood

Uudised

aprill 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
märts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
märts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
märts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
märts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
märts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
Mis tegelikult tahavad andmete säilitamise spetsialistid

november 26, 2018

Mis tegelikult tahavad andmete säilitamise spetsialistid

Tulemused on sin!

Kliendid muretsevad oma probleemide pärast, mitte selle pärast, mida tarnija pakuvad. Kokkuvõttes ostavad kliendid tooteid, et lahendada probleeme seotid nende äri edukusega. Selle eesmärgi saavutamiseks satuvad kliendid sageli ebasobivasse positsiooni, mis nõuab oma ärimudeli rakendamiseks ühe või mitu omadust - produktiivsus, sadavus või hind. Ja kui toode lahendab paljusid probleeme ja teeb seda atraktiivse hinnaga, tunneb klient tõesti huvi.

 

Korporatiivse andmete säilitamise foorumi poolt (the Enterprise Storage Forum) läbi viidud uuringus oluliste probleemide kohta, millega on olemasolev andmete säilitamise infrastruktuur seotud, vastasid kliendid järgmiselt:

 

Probleem Vastajate protsent
Varutuse vananemine 18%

Mahu puudumine

17%
Suured kasutuskulud 13%
Turvalisuse ja sobivuse probleemid 13%

   

Me vaatasime andmeid läbi ja küsisime endalt: “Kas me juhindume sellest, mida klient küsib?”. Vaatame iga kliendi soovi:

Varutuse vananemine

Andmete ülekandmine on alati tülikas ja see on lisaoht, kuid me unustame sageli, et see kehtib ka varustuse vananemisele. Varustusel on U-kujuline rike kõverjoon - mõned komponendid “surevad noorelt” või halvem veel, nad ei ole elujõulised algusest. Süsteem stabiliseeritakse siis madala rikete sagedusega mitu aastaks ja edaspidi tõuseb rike sagedus ootamatult oluliselt. Vananev varustus lisab ka (juba piiratud) IT-eelarvele varustuse teenindusasendamise kulud, ja IT-osakonnad peavad eelnevalt varustuse ostma, et andmeid üle kanda järgmisele andmeaiale ilma lisakuludeta.

 

Ma tahaksin väga rääkida innovatsioonist, mida me valmistame lähitulevikus sellele väljakutsele vastamiseks, kuid kuni me seda ametlikult teatame, võin vaid öelda, et see lahendab probleemi ja vähendab andmete üle kandmise kulusid. Jääge meiega!

Mahu puudumine

Firma INFINIDAT pakub oma klientidele ainulaadset ärimudelit: „Rääkige meile oma praegustest vajadustest ja tulevikuplaanidest“. Me loome oma kulul süsteemi, mis on teie kasvuks piisavalt suur ja te peate maksma ainult selle eest, mida praegu vaja on. Kui tõeliselt must päev tuleb ja keegi ütleb: „Unustasin teile eelmisel kuul öelda, aga peame 100 TB oma uuele tootele eraldama ja neid vajame täna“, siis kasutage lihtsalt olemasolevat mahtu ja teatage meile. Hind on juba algses tehingus kokku lepitud, nii et pole mingeid üllatusi, ostu ootust, tarnet, ladustamist ja riiulitel hankimist - teie andmekeskuse pilve elastsus!

 

InfiniBox – see on ainulaadne arhitektuur, mis on välja töötatud kõrgeima võimekuse tagamiseks, toetades väga erinevaid töökoormusi äärmiselt stabiilsega tootlikkustasemega!

Suured kasutuskulud

Kõrge kasutuskulud ei ole ainult teie varustuse jaoks vajalik võimsus ja jahutus. See on samuti aeg selle töö jätkamiseks ja selleks vajaliku personali arv.

 

InfiniBox vajab väiksema töötajate arvu, et hallata andmete petabaidi (lisateavet vaata uuringust Forrester) tänu automatiseerimise ja iseteeninduse kõrge tasemele. Samuti pakub InfiniBox kuni 4,2 PB (enne andmete pakkimist) ühes kohas, mille maksimaalne tarbimine on vaid 8 kW. Siin on SEE efektiivne!

Turvalisuse ja sobivuse probleemid

Turvalisuse ja sobivuse kulusid saab mitmel viisil vähendada, kuid „Andmekaitse üldsätted“ (GDPR) / AB375, NYDFS ja paljud teised isikuandmetega seotud eeskirjad suurendavad veaohtu. Samal ajal püüavad häkkerid iga päev teie andmeid häkkida ja aeg on nende poolel.

 

Risk kasvab üha enam, kuna häkkerid on täna rohkem oskuslikud kui kunagi varem. Mida saab IT teha ettevõtte toetamiseks?

 

Vastus on väga lihtne: andmete krüptimine. Seega, andmete varastavad hakerid ei pääse neile juurde. Ja veel: GDPR Artiklel 34 üttleb, et krüpteeritud andmete varastamisel ei pea te isegi andmesubjektidele teatama!

  Mis on siis andmeaiaga?  

Paljud andmete säilimise massiivid sõltuvad suuresti andmete pakkimisest kalli riistvara maksumuse kompenseerimiseks. Kuid krüpteerimine võtab täielikult andmete pakkimise võimaluse ära. Kliendid, kes vajavad krüpteerimist vastavuse probleemide tõttu, ei saa seda kõrge kulude tõttu teha. InfiniBox on ainulaadne pakkumine, sest see ei sõltu kallist kandjast ja jääb kulutõhusaks isegi andmete krüpteerimisel.

 

Loomulikult on palju muid probleeme, mida me oma klientidele aitame lahendada, kuid seekord tahaksin juhtida tähelepanu kolmanda osapoole teadustööle. Kas soovite rohkem teada saada? Laadige alla meie andmeaia arhitektuuri “Valge raamatu” või võtke meiega ühendust. Me näitame teile, kuidas uuenduslik tehnoloogia võib korraga lahendada mitmeid probleeme.

 

Eran Braun’ist
Eran Braun on firma INFINIDAT tehniline direktor ЕМЕА rajoonis. Rohkem kui 14 aastat tegeles Eran andmekeskuste arhitektuuriga kõikides tasandites - rakendused, visualiseerimine, võrgundus ja eelkõige andmeait. Tema varasemad ametikohad hõlmavad tootejuhtimist, süsteemide arendamist ja nõustamist, paljude vertikaalettevõtete (rahandus, nafta ja gaas, telekommunikatsioon, tarkvara ja võrk) ettevõtted, samuti abi skaleeritava infrastruktuuri kavandamisel, arendamisel ja laienemisel, et toetada ärirakendused.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.