OSTA

ASBIS tarnib laias valikus IT tooteid oma klientidele Eestis. Külasta Asbise edasimüüjate loetelu, et leida kõige lähemal asuv IT pood

Uudised

aprill 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
märts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
märts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
märts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
märts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
märts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
AENO uusima mudeli turuletulek annab kodukütte mugavusele ja kasutajasõbralikule disainile uue tähenduse: kütteseade AENO Premium LED Eco Smart Heater

oktoober 03, 2023

AENO uusima mudeli turuletulek annab kodukütte mugavusele ja kasutajasõbralikule disainile uue tähenduse: kütteseade AENO Premium LED Eco Smart Heater

AENO uusima mudeli turuletulek annab kodukütte mugavusele ja kasutajasõbralikule disainile uue tähenduse: kütteseade AENO Premium LED Eco Smart Heater


Kodumasinate valdkonna juhtiv kaubamärk AENO laiendas oma nutikate kütteseadmete valikut, teatades uusima mudeli kauaoodatud turuletoomisest: AENO Premium LED Eco Smart Heater. Murranguline lisa AENO kütteseadmete tootesarjale ning ka tänavune Red Dot Award 2023 võitja AENO Premium Eco Smart Heater pakub peale tõelise mugavuse ka palju muudki. 

AENO Premium LED Eco Smart kütteseadmel on uus digitaalne LED-ekraan ja neli nuppu. Teie küsisite ja meie võtsime teid kuulda. Temperatuuriekraan (praegune ja teie poolt määratud), nutirežiimi (SMART) nupp (pideva kütmise sisselülitamiseks või toatemperatuuri määramiseks) tõhusaks ja ökonoomseks kütmiseks, kõrgema ja madalama temperatuuri nupud ning muidugi ka see kuulus alumiiniumist toitenupp. LED-ekraani heledust saab reguleerida. Reguleerige LED-ekraani ja nuppude heledus öörežiimile, et nautida segamatut und. Nuppude ja ekraani automaatse väljalülitamise saab aktiveerida rakendusest (vaikimisi on see alati sisse lülitatud).   


Kütteseade AENO Premium LED Eco Smart Heater on saadaval kolmes värvitoonis: säravvalgepärlmust ja elegantne hall (UUS), et saaksite valida just enda interjööriga sobiva.  

 

Üliõhukese karastatud klaaspaneeliga disain sobitub ideaalselt igasse interjööri, püsides vastavalt teie soovile kas tähelepanu keskpunktis või pugedes nähtamatult peitu. Seda saab paigaldada enda jaoks mugaval viisil ning paigaldusvõimalusi on samuti mitmeid: põrandale või seinale. 

Valige ise, kuidas juhtida 

Kasutaja saab valida, kuidas eelistab oma seadet juhtida ja kuidas tal on mugav: mobiilrakenduse kaudu distantsilt, häälassistendi abil või digiekraani ja nuppude abil. 

Wi-Fi ühenduvusega seadet on mugav juhtida mobiilrakendusest ning kasutaja saab määrata küttegraafikuid, reguleerida temperatuuri ja jälgida energiakasutust reaalajas. Looge kodus küttegraafik ja määrake kontoris töötamise ajal rakenduses koju mugav temperatuur ette. 

 


Kodus saate kasutada hääljuhtimist (Google Home või Amazon Alexa) või valida soovitud režiimi lihtsalt stiilse ja meeldiva puutetundliku nupu abil, kui telefoni ei ole käepärast. Reaalsete seadete nupp ja digiekraan võimaldavad teie lähedastel kütteseadet kasutada ka siis, kui teid koos rakendusega parasjagu pole. See võib olla eriti tähtis just siis, kui kannate hoolt vanema põlvkonna eest. 

Olenemata sellest, kas reguleerite temperatuuri häälkäskluste abil või distantsilt nutitelefoni rakenduse kaudu, tagab AENO, et kõik on alati kontrolli all, kus iganes ka viibite. 

Сustom ja Smart režiimid energia säästmiseks 

Üks AENO Smart kütteseadmete silmapaistvamaid omadusi on nende võime minna nutikasse SMART režiimi, kui see on vajalik mugava temperatuuri säilitamiseks ilma elektrit raiskamata. Jätke hüvasti külmade hommikutega ja tervitage mõnusalt hubast kodu iga kord, kui uksest sisse astute. 

Kõik AENO mudelid on tõhusamad kui muud tüüpi kütteseadmed ja küttemeetodid (konvektsioonküte, kliimaseade, põrandaküte, keskküte). 

Kasutab kiiresti ja tõhusalt kogu 700+ vati võimsust ilma soojust ja raha raiskamata. Küttepaneeli temperatuuri saab rakenduses muuta vahemikus 120 kraadist 60 kraadini (°C) ning võimsust vahemikus 700+ W kuni 150+ W.  



See on tavapärasest kütteseadmest kaks korda tõhusam. Kui ruum soojeneb määratud temperatuurini, lülitub kütteseade automaatselt välja, et mitte elektrit raisata, hoides samal ajal toatemperatuuri (SMART režiimis). Toatemperatuuri hoidmine on alati odavam. Nii säästate elektrit ja raha ning püsite soojas kogu kütteperioodi vältel. 

Ohutus ja kaitse 

Ohutus on AENO jaoks esmatähtis ja AENO Premium LED Eco Smart Heater pole mingi erand. Sisseehitatud ohutusfunktsioonid, nagu lapselukk, ülekuumenemiskaitse ja ümberkukkumise andur (maha kukkudes lülitub kütteseade välja, kostub helisignaal ja rakendusse saadetakse teade) tagavad meelerahu, et saaksite nautida soojust ilma õnnetuste pärast muretsemata. 

Tervislik küte teie heaoluks 

AENO kütteseade ei kuivata õhku ega põleta hapnikku – see ei ole õhukonditsioneer. See on teie tervise seisukohast väga tähtis teema. Kütteseade ei puhu õhku välja, nii et ei keeruta ka õietolmu ega tolmu ringi, mistõttu on see suurepärane valik allergikutele. Vaikne, lõhnatu ja tolmuvaba kütteseade AENO Premium LED Eco Smart Heater sobib suurepäraselt laste ja lemmikloomadega perele. 


„AENO eesmärk on parandada klientide elukvaliteeti läbi uuenduslike kodukütte lahenduste,“ ütles kütteseadmete tootekategooria äriarendusjuht Andrei Kazennau. „Nutikate kütteseadmete turuletoomisega viime mugavuse täiesti uuele tasemele. Usume, et meie kliendid väärivad ainult parimat, ja oleme uhked, et saame pakkuda niivõrd suurepärast tootevalikut. Meie kütteseadmete mudelid on tõelised meistriteosed ja seda kinnitab ka AENO Premium Eco Smart esimese põlvkonna mudeli võidetud Red Dot Award. Loodame, et uus mudel on sama edukas ja laiendab klientide jaoks valikuid veelgi. Teeme koostööd jaemüüjate, arhitektuuri- ja sisekujundusstuudiotega, nii et oleme alati koostööpakkumistele avatud!“ 

Nutikaid kütteseadmeid saab Eestis partneritelt ja veebiplatvormidelt osta alates oktoobrist:

https://www.euronics.ee/otsing/aeno 

Nüüd on just õige aeg koduse küttesüsteemi uuendamiseks, et olla talveks mõnusalt ja soojalt valmis! 

AENO ja AENO Premium LED Eco Smart kütteseadme kohta lähemalt 

AENO on noor ja dünaamiline nutikate kodumasinate bränd, mille autoriks on rahvusvaheline tippinseneride meeskond. AENO hoolib oma klientidest ja püüab toodete funktsioone ja võimalusi pidevalt täiustada. Väärtuse ja kvaliteedi tõstmiseks ning jaekettide ja lõppkasutajate jaoks logistiliste tarnemarsruutide optimeerimiseks tegutseb Premium Eco Smart kütteseadme tootmisliin Euroopas Poolas. AENO kaubamärk kuulub Euroopa, Kesk-Ida ja Aafrika piirkonna juhtiva IT-toodete edasimüüja ASBIS Enterprises PLC portfelli.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.