OSTA

ASBIS tarnib laias valikus IT tooteid oma klientidele Eestis. Külasta Asbise edasimüüjate loetelu, et leida kõige lähemal asuv IT pood

Uudised

aprill 29, 2024
Intel has validated its AI product portfolio for the first Meta Llama 3 8B and ...
aprill 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
märts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
märts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
märts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
märts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
AENO Premium Eco Smart Heater saab Red Dot auhinna silmapaistva disaini ja innovatsiooni eest

aprill 05, 2023

AENO Premium Eco Smart Heater saab Red Dot auhinna silmapaistva disaini ja innovatsiooni eest

Red Dot Award 2023 auhinna saab AENO Premium Eco Smart kütteseade – silmapaistva disaini ja nutika tooteuuenduse eest

AENO Premium Eco Smart kütteseade pälvib prestiižse Red Dot tootedisaini auhinna kahes kategoorias – kütte- ja kliimatehnoloogia ning nutitoode, silmapaistva disaini, kõrge kvaliteedi ja kodukütte valdkonnas tehtud uuenduste eest.

AENO Premium Eco Smart on tipptasemel kütteseade, mis ühendab endas energiasäästliku kütmisviisi ja täiustatud ühenduvusfunktsioonid. Wi-Fi- ja Bluetooth-ühenduvusega seadet on mugav juhtida mobiilrakenduse abil ning kasutaja saab määrata küttegraafikuid, reguleerida temperatuuri ja jälgida energiakasutust reaalajas.

„Meil on väga hea meel Red Doti žüriilt selline tunnustus saada,“ ütles ASBISe tegevjuhtSergei Kostevitš. „Meie eesmärk on alati olnud pakkuda elegantset disaini ning nutikaid ja jätkusuutlikke lahendusi, mis ühendavad endas tipptasemel tehnoloogiad. AENO Premium Eco Smart on kütteseadmete turul tõeline mängumuutja, pakkudes tarbijatele stiilset, tõhusat ja keskkonnasõbralikku alternatiivi traditsioonilistele kütteseadmetele. See auhind annab tunnistust meie meeskonna raskest tööst ja pühendumusest ning me jätkame põnevusega oma teekonda eesmärgiga avastada, mis kütmismaailmas veel võimalik on. Oleme uhked, et AENO saab klientidele sellist uuenduslikku toodet pakkuda.“

Red Dot Design Award on maailma prestiižseim disainikonkurss, mille raames rahvusvaheliste ekspertide rühm hindab tuhandeid töid selliste kriteeriumide alusel nagu näiteks innovatsioon, funktsionaalsus ja välimus. Auhinna võitmine on tunnistuseks AENO pühendumusest kvaliteedile ja uuendustele kodukütte valdkonnas.

AENO pakub vastuseid sisekujundajate ja tarbijate tugevale nõudmisele tagasihoidliku disainiga sisseehitatud koduseadmete ehk teisisõnu minimalistliku lähenemise järele. Üliõhukese paneeliga (alla 11 mm) ja looduslikest materjalidest minimalistlik disain sulandub igasse interjööri. Eriti õhukese karastatud klaasist paneeli võib jätta nähtamatuks või teha sellest hoopis ruumi põhiaktsendi. Seda saab paigaldada enda jaoks mugaval viisil ning paigaldusvõimalusi on samuti mitmeid: põrandale, seinale või lae alla. Kütteseadmel on ainult üks nupp, mistõttu see näeb väga minimalistlik välja. Kõik nutikad reguleerimisvõimalused on saadaval mobiilirakenduses. Seade näeb hea välja iga nurga alt!

„Meil on väga hea meel, et AENO Premium Eco Smart kütteseade sellise tunnustuse saab,“ ütles seadme tootedisainer Serhii Fedorenko. „Inspiratsioon uue nutika disainiga kütteseadme loomiseks tuli turu ja klientide vajadustest. Sooviti lihtsat, kuid elegantset disaini, mis saaks justkui osaks korterist, kontorist või majast. AENO Premium Eco Smart kütteseade ühendab endas nutikad funktsioonid, energiasäästliku küttetehnoloogia ja minimalistliku vormi.“

AENO Premium Eco Smart kütteseade on Euroopas saadaval rohkem kui 20 riigis, nii kauplustes kui ka ASBISe edasimüügivõrgustiku kaudu. ASBIS on juhtiv IT- ja tarbeelektroonikatoodete edasimüüja ning tootja Euroopa, Kesk-Ida ja Aafrika piirkonnas.

Oma uuendusliku disaini, energiasäästlikkuse ja täiustatud ühenduvusvõimalustega on AENO Premium Eco Smart kütteseade suurepärane täiendus koduste küttelahenduste turule ning pakub tarbijatele nutikamat ja säästvamat viisi oma kodu soojendamiseks.

AENO ja AENO Premium Eco Smart kütteseadme kohta lähemalt

AENO on noor ja dünaamiline nutikate kodumasinate bränd, mille autoriks on rahvusvaheline tippinseneride meeskond. AENO hoolib oma klientidest ja püüab toodete funktsioone ja võimalusi pidevalt täiustada. Väärtuse ja kvaliteedi tõstmiseks ning jaekettide ja lõppkasutajate jaoks logistiliste tarnemarsruutide optimeerimiseks tegutseb Premium Eco Smart kütteseadme tootmisliin Euroopas Poolas. AENO kaubamärk kuulub Euroopa, Kesk-Ida ja Aafrika piirkonna juhtiva IT-toodete edasimüüja ASBIS Enterprises PLC portfelli.

Nutika kütteseadme arendamise projekt sai alguse 2020. aastal. Mudeli autoriks olid Ukraina ja Poola insenerid. Seadme tootmine algas 2022. aasta mais moodsas tootmishoones Poolas. Sama aasta septembris teatati, et toode tuleb Euroopa turule. AENO Premium Eco Smart kütteseadet esitleti 2022. aastal Berliinis tehnoloogia- ja olmeelektroonikamessil IFA. Mudelit müüakse 23 riigis: Saksamaal, Šveitsis, Ühendkuningriigis, Tšehhi Vabariigis, Poolas, Baltikumis, Ungaris, Horvaatias, Rumeenias, Bulgaarias jpm.

AENO eesmärk on muuta nutikad tehnoloogiad kättesaadavamaks ning teha igapäevased rutiinsed toimingud mugavamaks ja majapidamistööd lihtsamaks. Tootevalikusse kuuluvad õhupuhastid, õhuniisutajad, nutikad kütteseadmed, robottolmuimejad, varstolmuimejad, aurumopid, rõivaaurutid, keedukannud, elektrigrillid, blenderid, elektriahjud, sous-vide keetjad, vaakumsulgurid, elektrihambaharjad, irrigaatorid jm.

Red Dot Awardsist

Red Dot Design Award on üks maailma suurimaid disainikonkursse, kuhu laekub aastas umbes 20 000 tööd kolmes valdkonnas: tootedisain, brändi- ja kommunikatsioonidisain ning disainikontseptsioon. Alates 1995. aastast on Red Dot disainiauhinnaga autasustatud iga aasta parimaid tooteid.

Sel aastal esitati ja hinnati tooteid kokku 51 kategoorias. Tooteid laekus 60 riigist. Nende hindamiseks tuli kokku 43-liikmeline žürii. Valiti välja tooted, mille disain vastab Red Dot auhinna kriteeriumitele: Best of the Best auhind antakse nelja hea disaini põhimõtte alusel ning võttes arvesse toote sotsiaalkultuurilist olemust, konkreetset tehnilist sihtvaldkonda ja disainimeisterlikkust.

Iga-aastane auhinnatseremoonia toimub 19. juunil Saksamaal Essenis asuvas Red Dot Design muuseumis.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.