OSTA

ASBIS tarnib laias valikus IT tooteid oma klientidele Eestis. Külasta Asbise edasimüüjate loetelu, et leida kõige lähemal asuv IT pood

Uudised

aprill 05, 2024
Ubiquiti Inc. has announced an update to its UniFi Protect application and the ...
märts 18, 2024
Intel® Ethernet 800 Series Network Adapters support speeds up to 100Gbps and ...
märts 12, 2024
AI Leaders and Top Companies From Healthcare, Transportation, Financial ...
märts 11, 2024
At MWC 2024 in Barcelona, Intel announced its future Intel® Xeon® processor ...
märts 08, 2024
Recognized for Marketing Excellence and Received TikTok for Business Overseas ...
märts 01, 2024
Solidigm D5-P5336: Massive Capacity, Minimal Cost
AENO Premium Eco Smart kütteseade võitis Red Dot Award 2023

juuni 26, 2023

AENO Premium Eco Smart kütteseade võitis Red Dot Award 2023

AENO Premium Eco Smart kütteseade võitis Red Dot Award 2023 auhinna kategooriates „Kütte- ja kliimaseadmete tehnoloogia“ ning „Nutitooted“

Red Dot Award korraldajad avaldasid tootedisaini 2023 auhinna võitjate nimekirjad, kus AENO Premium Eco Smart kütteseade kogus kaks nominatsiooni. „Kütte- ja kliimaseadmete tehnoloogia“ ning „Nutitoodete“ kategoorias silmapaistva disaini, kõrge kvaliteedi ja uuenduslikkuse eest kodukütte valdkonnas. Energiasäästlik ja täiustatud ühenduvusfunktsioonidega AENO Premium Eco Smart kütteseade täiustab kodu ja kontori sisekujundust, meie elustiili ning heaolu. See on tervislik ja seksikas.

Žürii tunnustas tipptasemel kütteseadet, mis ühendab energiasäästliku kütte täiustatud ühenduvusvõimalustega. Wi-Fi-ga varustatud seadet saab hõlpsasti juhtida mobiilirakenduse kaudu, mis võimaldab kasutajatel ajastada kütmist, reguleerida temperatuuri ja jälgida reaalajas energiatarbimist. Red Doti veebisaidi jaotises Heating and Air Conditioning Technology (kütte- ja kliimaseadmete tehnoloogia)on toodud funktsionaalsuse põhjalik kirjeldus ja žürii arvamus: “AENO Premium Eco Smart kütteseadme parim osa on selle karastatud klaasist korpus, mille paksus on vaid 11 mm. Esiküljel pole kruvisid ega metallosi, mis annab seadmele sileda ja puhta välimuse. Korpusel on vaid toitenupp – edasine juhtimine käib rakenduse abil. Kütteseadme saab asetada aluse abil põrandale või kinnitada seinale. Infrapunatehnoloogia kasutab kiireimaks, tõhusamaks ja ökonoomsemaks kütmiseks otsekiirgust. Kütteseade on saadaval musta ja valgena ning sobib seega igat tüüpi interjööriga.“ Žürii tõstis esile seadme puhast disaini: „See kiirgab rahulikkust ja praktilisust ning rikastab seeläbi iga interjööri.“

Žürii kiitis nutikaid funktsioone ja disainikontseptsiooni, mille tulemusel sündis puhas, silmapaistmatu disain, nutikas juhtimine läbi mobiilirakenduse ja vaid üks sisselülitusnupp juhtplokil. Sektsioonis Smart product (nutitoodete) on toodud suurepärane AENO Premium Eco Smart kütteseadme ülevaade žüriiliikmetelt:„AENO Premium Eco Smart on kütteseade, mis ühendab nutika funktsionaalsuse energiasäästliku tehnoloogia ja minimalistliku disainiga. Seade koosneb kahest üliõhukesest karastatud klaasist paneelist, mille vahel on infrapunakütteelement. Nutikas kütteseade ühendab kohandatud küttepaneeli temperatuuri, reguleeritava ruumitemperatuuri, kukkumiskaitseanduri ja märkamatu disainiga taimerid. Puhta joonega musta või valget klaasist esiosa katkestab vaid taustvalgustusega sisselülitusnupp, kuna kogu süsteemi ja ka energiatarbimise juhtimine toimub äpi kaudu. „Siin on veenvalt ühendatud nutikas funktsionaalsus, kasutajasõbralik toimimine ja väga minimalistlik disain,“ rõhutas žürii.

Red Dot Design Award on maailma prestiižseim disainikonkurss, mille raames rahvusvaheliste ekspertide rühm hindab tuhandeid töid selliste kriteeriumide alusel nagu näiteks innovatsioon, funktsionaalsus ja välimus. Auhinna võitmine on tunnistuseks AENO pühendumusest kvaliteedile ja uuendustele kodukütte valdkonnas.

Võitjad kuulutati välja juba aprillis, kuid traditsiooniliselt uuendatakse toodete nimekirja ja veebiesitlustega sektsiooni Red Dot Gala päeval, mis toimub sel aastal 19. juunil Essenis Red Doti muuseumis (Saksamaa).

Kõiki auhinnatud töid esitletakse ülemaailmsele publikule veebipõhisel näitusel Red Doti veebisaidil. Lisaks tooteid, loojaid ja tootjaid puudutavale infole saavad tulevased ja potentsiaalsed kliendid, ajakirjanikud ja ostjad vaadata žürii otsuseid ja tootepilte.

AENO Premium Eco Smart kütteseadet esitletakse Red Doti veebisaidil toimuval veebinäitusel alates 19. juunist 2023:

AENO Premium Eco Smart kütteseadet saab Eestis osta lingilt: OnOff

AENO ja AENO Premium Eco Smart kütteseadme kohta lähemalt

AENO on noor ja dünaamiline nutikate kodumasinate bränd, mille autoriks on rahvusvaheline tippinseneride meeskond. AENO hoolib oma klientidest ja püüab toodete funktsioone ja võimalusi pidevalt täiustada. Väärtuse ja kvaliteedi tõstmiseks ning jaekettide ja lõppkasutajate jaoks logistiliste tarnemarsruutide optimeerimiseks tegutseb Premium Eco Smart kütteseadme tootmisliin Euroopas Poolas. AENO kaubamärk kuulub Euroopa, Kesk-Ida ja Aafrika piirkonna juhtiva IT-toodete edasimüüja ASBIS Enterprises PLC portfelli.

Nutika kütteseadme arendamise projekt sai alguse 2020. aastal. Mudeli autoriks olid Ukraina ja Poola insenerid. Seadme tootmine algas 2022. aasta mais moodsas tootmishoones Poolas. Sama aasta septembris teatati, et toode tuleb Euroopa turule. AENO Premium Eco Smart kütteseadet esitleti 2022. aastal Berliinis tehnoloogia- ja olmeelektroonikamessil IFA. Mudelit müüakse 23 riigis: Saksamaal, Šveitsis, Ühendkuningriigis, Tšehhi Vabariigis, Poolas, Baltikumis, Ungaris, Horvaatias, Rumeenias, Bulgaarias jpm.

AENO eesmärk on muuta nutikad tehnoloogiad kättesaadavamaks ning teha igapäevased rutiinsed toimingud mugavamaks ja majapidamistööd lihtsamaks. Tootevalikusse kuuluvad õhupuhastid, õhuniisutajad, nutikad kütteseadmed, robottolmuimejad, varstolmuimejad, aurumopid, rõivaaurutid, keedukannud, elektrigrillid, blenderid, elektriahjud, sous-vide keetjad, vaakumsulgurid, elektrihambaharjad, irrigaatorid jm.

AENO Premium Eco Smart kütteseade on Euroopas saadaval rohkem kui 20 riigis, nii kauplustes kui ka ASBISe edasimüügivõrgustiku kaudu. ASBIS on juhtiv IT- ja tarbeelektroonikatoodete edasimüüja ning tootja Euroopa, Kesk-Ida ja Aafrika piirkonnas.

Red Dot Awardsist

Red Dot Design Award on üks maailma suurimaid disainikonkursse, kuhu laekub aastas umbes 20 000 tööd kolmes valdkonnas: tootedisain, brändi- ja kommunikatsioonidisain ning disainikontseptsioon. Alates 1995. aastast on Red Dot disainiauhinnaga autasustatud iga aasta parimaid tooteid.

Sel aastal esitati ja hinnati tooteid kokku 51 kategoorias. Tooteid laekus 60 riigist. Nende hindamiseks tuli kokku 43-liikmeline žürii. Valiti välja tooted, mille disain vastab Red Dot auhinna kriteeriumitele: Best of the Best auhind antakse nelja hea disaini põhimõtte alusel ning võttes arvesse toote sotsiaalkultuurilist olemust, konkreetset tehnilist sihtvaldkonda ja disainimeisterlikkust.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.